1 personage voor een halve uur

1 personage voor een halve uur

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Ballonnenclown Half Uur

€65,00

De ballonnen clown maak mooie leuke ballonnenfiguren voor de kinderen excl reiskosten reiskosten worden na u reservering berekend wij nemen contact op met u over de reiskostenbent u er mee eens dan word er een bevestiging mail met de totale prijs naar u verzonden..

bumba idool van ieder kind half uur

€0,00

Bumba voor half uur Met kindermuziek waar Bumba op dans met de kinderen er kunnen Foto's gemaakt worden taart aan snijden met de jarigeexcl reiskosten reiskosten worden na u reservering berekend wij nemen contact op met u over de reiskostenbent u er mee eens dan word er een bevestigin..

Mickey Mouse half uur

€60,00

Mickey Mouse voor half uur  Met kindermuziek waar Mickey op dans met de kinderen er kunnen Foto's gemaakt worden taart aan snijden met de jarige..

Minion half uur

€60,00

Minion  Met kindermuziek half uur waar Minion op dans met de kinderen er kunnen Foto's gemaakt worden taart aan snijden met de jarigeexcl reiskosten reiskosten worden na u reservering berekend wij nemen contact op met u over de reiskostenbent u er mee eens dan word er een bevestiging ..

Rode Mini mouse half uur

€60,00

rode mini mouse voor half uur Met kindermuziek waar mini  op dans met de kinderen er kunnen Foto's gemaakt worden taart aan snijden met de jarigeexcl reiskosten reiskosten worden na u reservering berekend wij nemen contact op met u over de reiskostenbent u er mee eens dan word er..

roze mini mouse half uur

€60,00

Roze mini mouse half uur Met kindermuziek waar Roze mini mouse op dans met de kinderen er kunnen Foto's gemaakt worden taart aan snijden met de jarigeexcl reiskosten reiskosten worden na u reservering berekend wij nemen contact op met u over de reiskostenbent u er mee eens dan wo..

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6