1 personage voor een uur

1 personage voor een uur

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Ballonnenclown uur

€85,00

De ballonnen clown maak mooie leuke ballonnenfiguren voor de kinderen excl reiskosten reiskosten worden na u reservering berekend wij nemen contact op met u over de reiskostenbent u er mee eens dan word er een bevestiging mail met de totale prijs naar u verzonden..

bumba idool van ieder kind

€80,00

Bumba voor een uur Met kindermuziek waar Bumba op dans met de kinderen er kunnen Foto's gemaakt worden taart aan snijden met de jarigeexcl reiskosten reiskosten worden na u reservering berekend wij nemen contact op met u over de reiskostenbent u er mee eens dan word er een bevestiging..

Mickey Mouse voor een uur

€80,00

Mickey Mouse wie kent hem niet! Al jaren lang is hij het idool van ieder kind!Mickey Mouse voor een uur Met kindermuziek waar Mickey op dans met de kinderen er kunnen Foto's gemaakt worden taart aan snijden met de jarigeexcl reiskosten reiskosten worden na u reservering berekend wij n..

Minion

€80,00

Minion  Met kindermuziek waar Minion op dans met de kinderen er kunnen Foto's gemaakt worden taart aan snijden met de jarige..

Rode Mini mouse

€80,00

rode mini mouse voor een uur Met kindermuziek waar mini  op dans met de kinderen er kunnen Foto's gemaakt worden taart aan snijden met de jarigeexcl reiskosten reiskosten worden na u reservering berekend wij nemen contact op met u over de reiskostenbent u er mee eens dan word er ..

roze mini mouse

€80,00

Roze mini mouse voor een uur Met kindermuziek waar Roze mini mouse op dans met de kinderen er kunnen Foto's gemaakt worden taart aan snijden met de jarigeexcl reiskosten reiskosten worden na u reservering berekend wij nemen contact op met u over de reiskostenbent u er mee eens da..

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6