Over ons

Hoe is henkkinderfeest ontstaan dit is onze hobby

Wij zijn begonnen bij een buurtfeest als Entertainers en we kregen op een gegevend moment veel vragen van kan u bij ons ook langs komen Wij van henkkinderfeest vind dat elk kind een leuke dag verdient Wij leveren professionele kwaliteit voor een lage prijs. Dit omdat we plezier hebben in wat we doen .

We doen het ook voor ons als hobby

Henkkinderfeest houdt zich voor al bezig met de wensen van onze klanten. mocht u nog wensen hebben dat een personage moet doen laat het ons dan weten bij u reservering wij wensen u een leuke blik op ons website en zien u reservering graag tegemoet mocht u vragen hebben stel ze gerust via contact of bel ons

mocht er een Entertainment niet tussen staan neem gerust even contact op met ons wie weet kunnen we toch aan komen voor u. let wel op dat de prijs van de pak die wij kunnen huren die u wilt door word berekent aan uwij proberen de prijs altijd zo laag mogelijk te houden.

wij wensen u een leuke blik op ons website en zien u reservering graag tegemoet mocht u vragen hebben stel ze gerust via contact, of bel ons.
let op bij warme weer word er kleine pauze gehouden

Wij komen door heel Nederland en belgie.

Waar zijn we in belgie  geweest.

Mechelen. Antwerpen. Brussel .Hasselt. Lanaken

wij hebben op dit moment Mickey Mini mouse Minion Ballonenclown